Info

Pelin kulku

Pelin tarkoituksena on ratkaista 2-4 henkilön
tiimeissä mahdollisimman monta toinen toistaan jännempää, hauskempaa ja haastavampaa tehtävää sekä kerätä mahdollisimman paljon pisteitä – vain aika on rajana.

Koko tiimin osallistuminen tehtävien ratkaisemiseksi on erittäin tärkeää, kaikkien taitoja tarvitaan. Selliin mennessänne joukkueen ensimmäinen tehtävä on ratkaista mitä sellissä tulee tehdä. Kun luulette tietävänne tehtävän, tulee se suorittaa mahdollisimman pian, ennen kuin aika tulee vastaan. Jos ratkaisu ei avaudu ensimmäisellä yrityksellä, niin voit aina palata samaan selliin uudestaan – niin kauan kuin aikaa on. Paikalle tullessanne jokainen joukkue saa oman nimen ja avaimen selleihin. Vapaana olevan sellin tunnistaa vihreänä palavasta valosta oven luona ja selliin pääseen näyttämällä avainta heti valon alapuolella olevaan paneeliin. Sellejä voi kiertää omaan tahtiin, mutta aika on aina rajana…

1. Mene vapaana olevaan selliin (vihreä valo), avainta näytettyäsi aikaa oven avaamiseen on 5 sekuntia, jonka jälkeen ovi lukittuu.

2. Yritä keksiä mahdollisimman pian mikä on tehtävä sellissä, joskus voi olla tarpeen käyttää ensimmäisellä kerralla aika tehtävän hahmottamiseen ja toisella kerralla yrittää ratkaista se.

3. Ratkaise tehtävä mahdollisimman nopeasti ja hyvin, aikaa tehtävän ratkaisemiseen on sellistä riippuen 2-5 minuuttia.

Jos onnistutte tehtävässä syttyy sellin sisällä oleva vihreä valo, jolloin saamanne pisteet kertyvät avaimellenne. Poistukaa sellistä heti vihreän valon sytyttyä.

Jos epäonnistutte tehtävässä virheen tai aikarajan ylittyessä, niin punainen valo alkaa vilkkua ja teidän tulee poistua sellistä välittömästi. Voitte palata selliin takaisin heti vihreän valon syttyessä tai myöhemmin seikkailun aikana.

4. Kun avain ei enää toimi on se merkki siitä, että peliaika on päättynyt ja teidän tulee palata vartijan luokse.

5. Jos pelin aikana tulee mitä tahansa ongelmia niin olkaa välittömästi yhteydessä vartijaan.

Turvallisuus ja FAQ

Seikkailu vankilasaarella on turvallista

Käytävillä juokseminen on ehdottomasti kielletty, siirry sellistä toiseen rauhallisesti, jolloin vältyt toisiin pelaajiin törmäämiseltä. Selleissä loukkaantumisriskit ovat hyvin pienet, ohjeita noudattamalla ja yleistä varovaisuutta noudattaen vältyt loukkaantumiselta.

FAQ

Q: Sopiiko Prison Island pienille lapsille?
A: Suositusikärajamme on 10 vuotta, tämän ikäiset lapset pystyvät suoriutumaan jopa kaikista tehtävistä itsenäisesti (ehkä jopa aikuisia paremmin). Nuoremmat lapset voivat hyvin osallistua seikkailuun vanhempien kanssa, jolloin ehdotonta ikärajaa ei ole.

Q: Sopiiko Prison Island liikuntaesteisille?
A: Lähes kaikissa tehtävissä tarvitaan jonkin verran fyysisiä taitoja, joten emme suosittele peliä liikuntaesteisille. Pyörätuolilla liikkuminen on sokkeloisessa tilassa hankalaa.

Q: Pystyn käyttämään vain yhtä kättä, voinko osallistua?
A: Kyllä, joissain tehtävissä varmasti tarvitset ryhmäsi apua, mutta se ei menoa haittaa.

Q: Minulla on migreeni/epilepsia, voinko osallistua peliin?
A: Mielestämme estettä ei ole, Prison Islandissa ei ole kirkkaita tai vilkkuvia valoja. Jos jokin selleistä tuntuu hankalalta voit aina poistua sellistä heti kun haluat.

Q: Kärsin ahtaan paikan kammosta, sopiiko Prison Island minulle?
A: Suosittelemme kokeilemaan, kannattaa huomioida, että osa selleistä on pieniä ja isossa ryhmässä ahtaita, mutta kaikista selleistä pääsee pois heti jos siltä tuntuu. Osa tehtävistä voi olla melko haasteellisia ahtaan paikan kammosta kärsiville.

Q: Voiko Prison Islandiin osallistua kahdestaan?
A: Kyllä voi. Prison Islandin 28 sellistä 10 on sellaisia, joissa tarvitaan enemmän kuin kaksi henkilöä ratkaisemaan tehtävä.

KALTERIT AVATTU!

Laita taitosi äärimmäiselle koetukselle. Haasta itsesi ja ystäväsi ratkaisemaan nokkeluutta ja ketteryyttä vaativat sellien salat ja koe ainutlaatuinen seikkailu

Sijainti

Prison Island Helsinki
Salmisaaren Liikuntakeskus
Energiakatu 3, 00180 Helsinki
(sisäänkäynti 2. krs kahvilan kautta)

Aukioloajat

Ma-Pe 13-21
La        11-21
Su        12-18

Yhteystiedot

+358 (0)50 596 5017
helsinki@prisonisland.fi
VARAA NETISSÄ

Ylös