Pikkujoulut, päättäjäiset tai illanistujaiset

20.10.2022 Yleinen

Yrityksen pikkujoulut, urheiluseuran päättäjäiset tai kaveriporukan yhteiset illanistujaiset tiedossa?

Prison Islandissa järjestät vaivattomasti niin isommat kuin pienemmätkin hulinat omalle kukkarolle sopivaan hintaan. Tutustu valmiisiin pikkujoulupaketteihimme Pikkujoulut-sivulla, varaa avoimet ja yksityiset vankilaseikkailut suoraan varausjärjestelmämme kautta tai pyydä räätälöity tarjous juuri teille sopivasta kokonaisuudesta!

Varausjärjestelmästämme näet vapaat seikkailuajat aukioloaikojemme puitteissa. Aukioloaikojemme ulkopuolella seikkailut onnistuvat tilauksesta. Pyydä tarjous myyntipalvelustamme! Jos et löydä varausjärjestelmästämme teille sopivaa aikaa, niin tarkistathan varaustilanteen myös Vantaan toimipisteeltämme.

Ylös