Vankilan säännöt

Ohjeet Suomeksi

Turvallisuus ja UKK

Seikkailu vankilasaarella on turvallista

Käytävillä juokseminen on ehdottomasti kielletty, siirry sellistä toiseen rauhallisesti, jolloin vältyt toisiin pelaajiin törmäämiseltä. Selleissä loukkaantumisriskit ovat hyvin pienet, ohjeita noudattamalla ja yleistä varovaisuutta noudattaen vältyt loukkaantumiselta.

Prison Islandissa jokainen seikkailee omalla vastuullaan.

UKK

Q: Onko Prison Island samanlainen kuin Escape Room tai pakohuone?
A: Prison Island poikkeaa Escape Roomeista ja pakohuoneista siten, että Prison Islandissa on suuri vankila-alue, jossa on erilaisia ja eri taitoja vaativia sellejä (Helsingissä 28), joista jokaisessa on erilainen tehtävä. Tehtäviä suoritetaan valitun aikarajan puitteissa keräten niistä mahdollisimman paljon pisteitä. Tehtävät ovat erityyppisiä kuin Escape Roomeissa tai pakohuoneissa. Helsingin Prison Islandissa voi seikkailla samanaikaisesti jopa 20 joukkuetta. 

Q: Sopiiko Prison Island pienille lapsille?
A: Suositusikärajamme on 10 vuotta, tämän ikäiset lapset pystyvät suoriutumaan jopa kaikista tehtävistä itsenäisesti (ehkä jopa aikuisia paremmin). Nuoremmat lapset voivat hyvin osallistua seikkailuun vanhempien kanssa, jolloin ehdotonta ikärajaa ei ole.

Q: Sopiiko Prison Island liikuntaesteisille?
A: Lähes kaikissa tehtävissä tarvitaan jonkin verran fyysisiä taitoja, joten emme suosittele peliä liikuntaesteisille. Pyörätuolilla liikkuminen on sokkeloisessa tilassa hankalaa. Jos kärsit esim. huonosta selästä tai polvista, niin useimmiten tiimin muut jäsenet voivat tehdä selleissä ne tehtävät, joissa tarvitsee ryömiä tai kiipeillä, jolloin voit hyvin osallistua peliin.

Q: Pystyn käyttämään vain yhtä kättä, voinko osallistua?
A: Kyllä, joissain tehtävissä varmasti tarvitset ryhmäsi apua, mutta se ei menoa haittaa.

Q: Minulla on migreeni/epilepsia, voinko osallistua peliin?
A: Mielestämme estettä ei ole, Prison Islandissa ei ole kirkkaita tai vilkkuvia valoja. Jos jokin selleistä tuntuu hankalalta voit aina poistua sellistä heti kun haluat.

Q: Kärsin ahtaan paikan kammosta, sopiiko Prison Island minulle?
A: Suosittelemme kokeilemaan, kannattaa huomioida, että osa selleistä on pieniä ja isossa ryhmässä ahtaita, mutta kaikista selleistä pääsee pois heti jos siltä tuntuu. Osa tehtävistä voi olla melko haasteellisia ahtaan paikan kammosta kärsiville.

Q: Sopiiko seikkailu kuulovammaisille?
A: Noin puolet selleistä on sellaisia, joissa tehtävien ratkominen onnistuu ryhmässä viittoen. Loput selleistä ovat kuulovammaisten kommunikoinnin näkökulmasta haasteellisia.

Q: Voiko Prison Islandiin osallistua kahdestaan?
A: Kyllä voi. Prison Islandin 28 sellistä 10 on sellaisia, joissa tarvitaan enemmän kuin kaksi henkilöä ratkaisemaan tehtävä.

LAITA TAITOSI ÄÄRIMMÄISELLE KOETUKSELLE

Laita taitosi äärimmäiselle koetukselle. Haasta itsesi ja ystäväsi ratkaisemaan nokkeluutta ja ketteryyttä vaativat sellien salat ja koe ainutlaatuinen seikkailu

Sijainti

Prison Island Helsinki
Salmisaaren Liikuntakeskus
Energiakatu 3, 00180 Helsinki
(sisäänkäynti 2. krs kahvilan kautta)

Aukioloajat

Ma-Pe 13-21
La        11-21
Su        11-19
Tilauksesta 24/7

Tulevat poikkeukset:

Yhteystiedot

+358 (0)50 596 5017
helsinki@prisonisland.fi

Ylös