Ryhmille

Ryhmille

Meillä Helsingin Prison Islandissa järjestät jännittävät ja ainutlaatuiset luokkaretket, pikkujoulut tai virkistyspäivät helposti ja vaivattomasti.

Liikuntatunnit ja luokkaretket

Ohjelma haussa liikuntatunnille, luokkaretkelle tai leirikouluun?

Joukkueet ja seurat

Järjestä joukkueen tai nuorisojärjestön kanssa mielekästä tekemistä ystävälliseen hintaan!

Polttarit

Polttareihin haastetta.

Yrityksille

Meillä järjestät yrityksellesi jännittävät ja ainutlaatuiset pikkujoulut, virkistyspäivät tai TYHY-päivät helposti ja vaivattomasti.

Synttärit lapsille

Ikimuistoiset synttärijuhlat lapsille.

PIKKUJOULUT VANKILASSA!

Mitä jos toisit henkilökuntasi viettämään pikkujouluja vankilaan?

Todella kiva ja monipuolinen paikka ja hyvin pystyi monenkuntoisetkin olemaan mukana. Kiitos!
Olipa kivaa olla työkavereiden kanssa pitämässä hauskaa. Kivointa oli päästä työkavereiden kanssa ratkomaan tehtäviä ja pitämään hauskaa toimiston ulkopuolellakin. Parasta oli ratkaista tehtäviä porukalla ja koska tehtävät olivat monipuolisia, niin oli kivaa miten kaikki pääsivät näyttämään omia vahvuuksiaan. Kivoimpia itselle olivat älytehtävät, joissa yhdistyi idean hoksaaminen vauhdikkaaseen suorittamiseen!
Prison Island sopi mainiosti virkistyspäivän yhteiseksi tekemiseksi. Oli hauska nähdä tiimiläisten kilpailuhengen nousevan pintaan. Tehtävät suoritetaan joukkueissa, joten kisailu pysyy silti mukavan kevyenä, eikä kukaan jää rannalle. Tehtävät ovat sopivan erilaisia, ja jokainen tiimi pystyi tehtäväkuvausten perusteella valitsemaan, haluaako panostaa älytehtäviin vai enemmän fyysistä suoritusta vaativiin rasteihin. Vaikka osa tehtävistä on liikuntaa vaativia, ne jäävät kuitenkin sen verran kevyiksi, että Prison Islandiin tulla hyvin suoraan toimistolta ja jatkaa matkaa samalla varustuksella kohti illanviettoa. Kaikenkaikkiaan onnistunut iltapäivä, jonka pohjalta Prison Islandia on helppo suositella tiiminrakennukseen, virkistyspäivän ohjelmaksi tai vaikkapa pikkujoulujen tai firman muiden juhlien pohjustukseksi.
Ylös