Pikkujoulut

Pikkujoulut vankilassa

Mitä jos toisit henkilökuntasi viettämään pikkujouluja vankilaan?

Prison Island -vankilaseikkailussa hauskanpidon lisäksi punnitaan tiimin yhteistyökyky ja oivaltamisen taito. Ryhmänne jaetaan 3-4hlö joukkueisiin, joiden voimin kierretään 28 tehtäväselliä sisältävässä vankilakompleksissa keräten pisteitä valitsemaanne aikarajaa vastaan.

Suuremmille ryhmille suosittelemme yksityisiä seikkailuja, jolloin koko vankila-alue on ainoastaan oman ryhmänne käytössä. Kerralla vankilaan mahtuu jopa 44 hlö ryhmä neljän hengen joukkueina.

Suuremmatkin ryhmät ovat meille tervetulleita, ota yhteyttä niin räätälöimme ryhmällenne sopivan tarjouksen!

YRITYSPAKETIT JA HINNAT

HINNAT SISÄLTÄVÄT ALV:N 10%.

XS – Avoin seikkailu 90min

25,00 € / hlö

Pienellä tiimillä voi hyvin osallistua myös avoimiin seikkailuihin, jolloin tilassa voi olla myös muita ryhmiä, mutta joukkueet (2-4hlöä) muodotuvat aina omasta porukasta.

S – Yksityistapahtuma 60min

895,00 €

Sis. sellit yksityiseen käyttöön 60 minuutiksi, tapahtuman kokonaiskesto 1,5h

M – Yksityistapahtuma 90min + Illallinen Big House Cafen tiloissa

1.295,00 € + valitsemanne illallistarjoilu

Sis. Sellit yksityiseen käyttoon 90 minuutiksi, tapahtuman kokonaiskesto 2h

L – Yksityistapahtuma 120min

1.695,00 €

Sis. Sellit yksityiseen käyttöön 120 minuutiksi, tapahtuman kokonaiskesto 2,5h

XL – Prison Island Yksityistapahtuma 60min + Megazone Yksityispelit 60min

1.450,00 €

Prison Island + Megazone yhdistelmäpaketti (suositus max. 33hlö, suuremman ryhmän ollessa kyseessä pyydäthän erillisen tarjouksen). Paketti sisältää sellit yksityiseen käyttöön 60minuutiksi + Megazone yksityistunnin, 0,5l virvoitusjuoman jokaiselle osallistujalle. Tapahtuman kokonaiskesto n. 3h

Jos valmiista pakettivaihtoehdoista ei löydy juuri teille sopivaa vaihtoehtoa, teemme mielellämme juuri teille räätälöidyn tarjouksen toivomustenne pohjalta!

Kaikkiin paketteihin on mahdollista varata lisää seikkailuaikaa, yhdistää illallinen, lisätä kabinettitilan tai saunatilan varaus tai valita lisäaktiviteetti Salmisaaren Liikuntakeskuksen muilta toimijoilta. Teemme teille aikataulun sisältävän tarjouksen ja hoidamme kaikki varaukset puolestasi!

Ylös