Yrityksille

Yritystapahtuma vankilassa?

Mitä jos toisit henkilökuntasi tai vaikka asiakkaasi vankilaan?

Helsingin Prison Island -vankilaseikkailussa hauskan pidon lisäksi punnitaan tiimin yhteistyökyky ja oivaltamisen taito. Olipa kyseessä sitten pikkujoulut, virkistyspäivät, TYHY-päivät tai vaikka tiimikoulutus on Prison Island loistava ja toimiva ohjelmanumero josta varmasti puhutaan pitkään!

Yritystapahtumiin suosittelemme yksityisiä seikkailuja, jolloin koko tila on varattuna ainoastaan oman ryhmänne käyttöön. Yhtäaikaisesti Helsingin Prison Islandin 28 selliin mahtuu jopa 70 yhtäaikaista seikkailijaa, suuremman tilaisuuden ollessa kyseessä pyydäthän erillisen tarjouksen.

Kysy myös kokoustiloista ja tarjoilumahdollisuuksista.

Yrityspaketit ja hinnat

Hinnat sisältävät alv:n 10%.

TUTKINTAVANKEUS

895,00 €

Sis. sellit yksityiseen käyttöön 60 minuutiksi, tapahtuman kokonaiskesto 1,5h

EHDOTON VANKEUS

1.295,00 €

Sis. Sellit yksityiseen käyttoon 90 minuutiksi, tapahtuman kokonaiskesto 2h

ELINKAUTINEN

1.695,00 €

Sis. Sellit yksityiseen käyttöön 120 minuutiksi, tapahtuman kokonaiskesto 2,5h

TUOMIO

1.450,00 €

Prison Island + Megazone yhdistelmäpaketti (suositus max. 36hlö, suuremman ryhmän ollessa kyseessä pyydäthän erillisen tarjouksen). Paketti sisältää sellit yksityiseen käyttöön 60 minuutiksi sekä yksityistunnin Megazonessa. Tapahtuman kokonaiskesto n. 3h

AVOIMET VANKILASEIKKAILUT

Pienellä tiimillä voi hyvin osallistua myös avoimiin seikkailuihin, jolloin tilassa voi olla myös muita ryhmiä, mutta joukkueet (2-4hlöä) muodostuvat aina omasta porukasta.

60 min 18,00 € / hlö
90 min 25,00 € / hlö
120 min 32,00 € / hlö

Avoimiin seikkailuihin voi osallistua aukioloaikoinamme. Muista varata paikat hyvissä ajoin ennakkoon.

Lisäpalvelut

Prison Island Helsinki sijaitsee samoissa tiloissa Big House Cafe&Barin kanssa. Big House tarjoaa tapahtumanne yhteydessä kahvit, tuoreet vitriinituotteet, burgerit, pizzat ja tilauksesta ruokailut aamiaisista ja lounaista illallisiin isoillekin ryhmille, kahvilassa on 99 asiakaspaikkaa ja anniskeluoikeudet. Tutustu tarjontaan Big Housen kotisivuilla.

JUOMAT
Alkoholittomat virvoitusjuomat voitte valita paikan päällä. Hinnat 2,00-3,50€/plo.

KOKOUSTILAT
Kokouskabinetti Megazonen tiloissa:
Ensimmäinen tunti 80,00 € / h
Lisätunnit 65,00 €
Koko päivä 8-17 450,00 €
– istumapaikat 24 ruokailijalle, lyhyempään oleskeluun jopa 36 henkilöä. Kabinetissa on datatykki, fläppitaulu, televisio ja jääkaappi – omat eväät sallittuja.

Salmisaaren Liikuntakeskuksesta löytyy myös muita sauna- ja kokoustilavaihtoehtoja.

PALVELUT
Teemme mielellämme juuri teidän ryhmällenne räätälöidyn kokonaisuuden tai autamme valitsemaan tapahtumanne sisällön vaihtoehdoistamme. Ota yhteyttä puhelimitse (ark. 9-16) tai laita meille tarjouspyyntö sähköpostilla, vastaamme arkisin 24 tunnin kuluessa.

Yhdistelmäpaketit, kabinetit ja tarjoilut voit varata ottamalla meihin yhteyttä.

Ylös