Etusivu

Yhteystiedot

Prison Island Jyväskylä

Sorastajantie 1 A 5, 40320 Jyväskylä
+358 (0)50 555 8117
jyvaskyla@prisonisland.fi

Hinnat

Avoimet seikkailut alk. 18,00 € / hlö
Yksityiset seikkailut alk. 695,00 €

Aukioloajat

ma TILAUKSESTA VÄH. 10 HLÖN RYHMILLE
ti-pe 15-20
la 12-19
su 12-17
Ryhmille tilauksesta 24/7

Aukioloaikamme ovat koronan vuoksi poikkeavat ja muutoksia saattaa olla viikoittain, ajantasaisen päiväkohtaisen tilanteen näet parhaiten VARAUSJÄRJESTELMÄSTÄMME.

TYHY-päivät yrityksille

Ainutlaatuiset virkistyspäivät ja TYHY-päivät

Meillä järjestät yrityksellesi jännittävät ja ainutlaatuiset pikkujoulut, virkistyspäivät tai TYHY-päivät helposti ja vaivattomasti. Prison Island -seikkailu on paitsi hauskaa yhdessä tekemistä myös erinomainen tiimityöskentelytaitojen kehittäjä.

Lasten synttärit

Ikimuistoiset synttärit Jyväskylän prisonissa

Näissä juhlissa tehdään yhteistyötä ja ratkaistaan ongelmia tiiminä, kaikki pääsevät osallistumaan ja onnistuminen on yhdessä tekemisen tulosta. Kuinka monta tehtävää ryhmänne onnistuvat ratkaisemaan – voittajaksi selviytyy eniten pisteitä kerännyt joukkue.

KOULULUOKAT JA SEURAT

Ohjelmaa liikuntatunnille, luokkaretkelle tai joukkueen päättäjäisiin?

Meillä järjestät luokan, joukkueen tai nuorisojärjestön kanssa jännittävää ja hauskaa tekemistä ystävälliseen hintaan! Ryhmän yhteishenki ja tiimityötaidotkin voivat kehittyä ihan huomaamatta.

Haasta itsesi ja ystäväsi seikkailuun!

Ota mukaan ystäväsi ja valmistaudu haastavaan ja jännittävään seikkailuun Prison Islandissa. Pelin tarkoituksena on ratkaista 2 – 4 henkilön tiimeissä mahdollisimman monta toinen toistaan jännempää, hauskempaa ja haastavampaa tehtävää sekä kerätä mahdollisimman paljon pisteitä.

Ylös