Vankilan portit avautuvat taas 23.5.!

15.5.2020 Yleinen

Toimipisteemme suljettiin koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi hallituksen suositusten mukaisesti maaliskuussa. Nyt rajoitukset ovat lieventymässä ja avaamme toimipisteemme lauantaina 23.5.

Toukokuussa 23.-31.5. olemme avoinna supistetusti keskiviikosta perjantaihin klo 15-19, lauantaisin klo 13-18 ja sunnuntaisin 13-17 ja otamme avoimille vuoroille enintään 10 pelaajaa kerrallaan. Synttäriryhmille voimme toukokuun aikana järjestää seikkailun, mutta tarjoilun järjestäminen ei ole meillä mahdollista ennen kesäkuuta.

Tilauksesta järjestämme seikkailuja myös aukioloaikojen ulkopuolella jo 18.5. alkaen. Esimerkiksi koululuokat ovat tervetulleita mikäli koulu hyväksyy retken ja oppilaat ovat muutenkin päivät yhdessä.

1.6. alkaen kokoontumisrajoitus tulee koskemaan yli 50 henkilön tilaisuuksia ja ravintolat aukeavat, joten meillä toiminta normalisoituu ja myös synttäripaketit tarjoiluilla onnistuvat. Aukioloaikamme kesäkuussa ovat ti-la 12-19. Maanantaisin ja sunnuntaisin pelaamaan pääsee tilauksesta.

Juhannusviikolla olemme avoinna ma-ke 13-19, torstaista sunnuntaihin 18.-21.6. halli on suljettu.

 

Olemme huomioineet poikkeusolojen vaatimat poikkeustoimet sekä asiakkaidemme että työntekijöidemme turvallisuuden parantamiseksi ja viruksen leviämisen estämiseksi mm. seuraavin tavoin:

  • Tehostamme päivittäistä siivousta erityisesti kosketuspintojen osalta: ovien kahvat, hanat, wc-istuimet, pöydät, tuolit ja maksupäätteet puhdistetaan useita kertoja päivässä
  • Sellien ovien kahvat ja sellien kaikki painonapit sekä kiipeilyotteet puhdistetaan henkilökuntamme toimesta säännöllisin välein
  • Käsidesiä ja saippuaa on aina tarjolla
  • Käsien kuivausta varten meillä on kertakäyttöisiä käsipyyhkeitä

HUOMIOITHAN SEURAAVAT SEIKAT SEIKKAILUUN TULLESSASI:

  • Älä tule seikkailemaan jos koet vähäisiäkään flunssan oireita tai jos olet juuri ollut kipeän
  • Pese kädet huolellisesti saippualla ennen seikkailua ja seikkailun jälkeen
  • Säilytä turvaväli henkilökuntaamme ja muihin asiakkaisii
  • Suosimme korttimaksuja

Tervetuloa seikkailemaan!

Ylös