Prison Islandin korona-info

24.9.2020 Yleinen

24.9.2020

Jyväskylän kaupunki on antanut 24.9. laajan maskisuosituksen, jonka mukaan julkisissa sisätiloissa sekä yleisötilaisuuksissa tulee yli 15-vuotiaiden käyttää maskia seuraavan kahden viikon ajan. Tästä syystä myös Megazone & Prison Island suosittelee tiloissamme käytettävän maskia niin aulatiloissa kuin pelatessakin. Henkilökunnallamme on myös käytössä visiiri/maski teitä palvellessaan.

Kaupungin tiedotteen voit lukea osoitteesta https://www.jyvaskyla.fi/uutinen/2020-09-24_jyvaskyla-antaa-laajan-maskisuosituksen-yli-15-vuotiaille-asukkailleen-kahden

Suosittelemme edelleen vahvasti korttimaksuja sekä sitä, että yksi henkilö hoitaa koko ryhmän maksut kerralla, mikäli mahdollista.

 

———————-

 

1.6.2020

Toimipisteemme suljettiin koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi hallituksen suositusten mukaisesti maaliskuussa. Nyt rajoitukset ovat lieventymässä ja avaamme toimipisteemme maanantaina 1.6.

1.6. alkaen kokoontumisrajoitus tulee koskemaan yli 50 henkilön tilaisuuksia ja ravintolat aukeavat, joten meillä toiminta normalisoituu ja myös synttäripaketit tarjoiluilla onnistuvat.

Olemme huomioineet poikkeusolojen vaatimat poikkeustoimet sekä asiakkaidemme että työntekijöidemme turvallisuuden parantamiseksi ja viruksen leviämisen estämiseksi mm. seuraavin tavoin:

  • Tehostamme päivittäistä siivousta erityisesti kosketuspintojen osalta: ovien kahvat, hanat, wc-istuimet, pöydät, tuolit ja maksupäätteet puhdistetaan useita kertoja päivässä
  • Sellien ovien kahvat ja sellien kaikki painonapit sekä kiipeilyotteet puhdistetaan henkilökuntamme toimesta säännöllisin välein
  • Käsidesiä ja saippuaa on aina tarjolla
  • Käsien kuivausta varten meillä on kertakäyttöisiä käsipyyhkeitä

HUOMIOITHAN SEURAAVAT SEIKAT SEIKKAILUUN TULLESSASI:

  • Älä tule seikkailemaan jos koet vähäisiäkään flunssan oireita tai jos olet juuri ollut kipeänä
  • Pese kädet huolellisesti saippualla ennen seikkailua ja seikkailun jälkeen
  • Säilytä turvaväli henkilökuntaamme ja muihin asiakkaisiin
  • Suosithan korttimaksuja. Toivomme myös, että mikäli mahdollista, yksi henkilö hoitaisi koko ryhmän maksut kerralla.
  • Omat tavarat jätetään seikkailun ajaksi lukkokaappeihin, jotka toimivat euron kolikolla. Hallilla on myös saatavana poletteja, mutta hygieniasyistä suosittelemme varautumaan omilla kolikoilla.

Tervetuloa seikkailemaan!

________

Julkaistu 19.3.

Viranomaiset haluavat meidän jatkavan toimintaamme, joten olemme avoinna poikkeuksellisin aukioloajoin ja toiminnoin.

Prison Islandissa tunnin seikkailu 2-4 henkilölle 59€, otamme max 3 ryhmää / 10 henkilöä samaan aikaan.

Varaukset poikkeustilan aikaisiin peleihin vain puhelimitse tai sähköpostilla. Emme välttämättä päivystä arkena hallilla, joten teethän pelivarauksesi vähintään 1,5 tunnin varoajalla. Tarjoushinnat ja ehdot koskevat vain kokoontumisrajoituksen aikana järjestettäviä pelitapahtumia, tämän hetkisen tiedon mukaan 13.4. saakka, mutta tilanne voi muuttua.

Huomioithan, että otamme aulatiloihimme enintään 10 hlöä kerrallaan, joten odotathan vuoroasi kärsivällisesti ulkopuolella.

______

 

Julkaistu 17.3.

Prison Island Jyväskylä palvelee edelleen, mutta poikkeustilan vaatimalla poikkeusmenettelyllä.

Hallitus totesi tiedotustilaisuudessaan 16.3., että julkiset kokoontumiset rajoitetaan kymmeneen henkilöön. Rajoitus koskee vain julkisia kokoontumisia. Ravintolassa, kahviloissa, liikenneasemilla, keilahalleissa, hotellissa ja kylpylöissä käynnit eivät ole julkisia kokoontumisia, eivätkä laskettelu hiihtokeskuksissa tai erilaiset ohjelmapalveluiden käyttö. (Lähde mara.fi)

Kuten lukuisien yrittäjien kohdalla, on meilläkin se tilanne, että vakuutus korvaa epidemian vaikutuksia vasta kun toiminnan keskeyttäminen on viranomaistaholta määrätty. Pitämällä toimipisteet auki yritämme varmistaa taloudellista turvaa erityisesti työntekijöillemme.

Olemme myös itse tiedustelleet asiaa Aluehallintovirastolta, mutta he eivät osaa antaa meille selkeää vastausta. Näin ollen pidämme edelleen toimipisteemme avoinna, mutta emme suosittele yli 10 henkilön yksittäisiä varauksia. Tiloissamme voi kuitenkin olla yli 10 hlöä kerrallaan samoin kuin esimerkiksi kuntosaleilla ja ravintoloissa.

Pelejä voidaan siis edelleen järjestää, mutta teemme hieman muutoksia normaaliin käytäntöömme:

– Emme välttämättä päivystä arkena hallilla, joten teethän pelivarauksesi vähintään 1,5 tunnin varoajalla. Parhaiten varauksen saat tehtyä puhelimitse numerosta 050 555 8117.
– Paikalla olemme aukiolojemme puitteissa varmasti la-su 21.-22.3. sekä 28.-29.3.

Lahjakortit:
Lisäämme automaattisesti 90 vrk käyttöaikaa kaikkiin lahjakortteihin, joihin on ladattu pelejä tai arvoa (verkkokaupasta ostetut ja toimipisteissämme ladatut muoviset lahjakortit).
Pahviset peliliput, jotka vanhenevat 18.3.-31.5.20 välisenä aikana hyväksymme maksuvälineinä 30.6.20 saakka. Jos tarvitset enemmän jatkoaikaa niin ota meihin yhteyttä.
Tapahtumien siirto ja peruutukset:
Otathan meihin yhteyttä hyvissä ajoin, kun haluat siirtää/perua jo varatun tapahtumasi.

_____

Julkaistu 11.3.

Kiinnitämme erityistä huomiota käsihygieniaan ja tehostamme päivittäisiä siivousrutiineja.

Prison Islandissa kiinnitämme nyt erityistä huomiota käsihygieniaan ja päivittäisiin siivousrutiineihin. Olemme ohjeistaneet henkilökuntamme tekemään ylimääräisiä siivouksia, kuten ovien kahvat ja muut yleiset tartuntapinnat. Pelialueen päivittäistä puhdistusta on tehostettu. Ohjeistamme kyltein ja suullisesti asiakkaitamme pesemään kädet ennen ja jälkeen pelin. Olemme lisänneet wc-tiloihin käsienpesuohjeet. Toimipisteissämme on lisäksi käsidesiä. Sairaana ei pidä tulla pelaamaan. Suosittelemme lähi- ja korttimaksuja.

Seuraamme aktiivisesti THL:n ohjeita yleisten tilojen toimintaohjeiden varalta. Meille on tärkeää, että Prison Islandissa pelaaminen on turvallista myös epidemian aikana.

Ylös