Luokkaretkelle Megazoneen & Prison Islandiin

12.5.2021 Yleinen

Luokkaretkiaika on jo nurkan takana ja suosituimmat ajat alkavatkin pikkuhiljaa täyttyä.

Koronasta huolimatta luokkaretken järjestäminen Megazoneen ja/tai Prison Islandiin on turvallista, sillä otamme kerrallaan pelaamaan vain yhden luokan per aktiviteetti. Aloituksia myöskin porrastetaan niin, ettei aulatiloissamme ole kahta ryhmää yhtä aikaa odottelemassa. Tästä syystä kohtaamisia on mahdollista tapahtua ainoastaan siinä tapauksessa, että ryhmät kulkevat toistensa ohi yhden lähtiessä ja toisen saapuessa. Pyrimme kuitenkin aikataulutuksella siihen, että tätäkään ei tapahdu.

Luokkaretkeläisille järjestämme pelejä myös aukiolojen ulkopuolella, joten mikäli luokkanne kaipaa tekemistä, ottakaa meihin yhteyttä puhelimitse 050 555 8117 tai sähköpostilla jyvaskyla@prisonisland.fi niin katsotaan teille sopiva pelitapahtuma! Pizzaruokailu on myös mahdollista järjestää pelien yhteyteen. 🙂

Ylös