Influenssaan ja koronavirukseen varautuminen Prison Islandissa

12.3.2020 Yleinen

Kiinnitämme erityistä huomiota käsihygieniaan ja tehostamme päivittäisiä siivousrutiineja.

Prison Islandissa kiinnitämme nyt erityistä huomiota käsihygieniaan ja päivittäisiin siivousrutiineihin. Olemme ohjeistaneet henkilökuntamme tekemään ylimääräisiä siivouksia, kuten ovien kahvat ja muut yleiset tartuntapinnat. Pelialueen päivittäistä puhdistusta on tehostettu. Ohjeistamme kyltein ja suullisesti asiakkaitamme pesemään kädet ennen ja jälkeen pelin. Olemme lisänneet wc-tiloihin käsienpesuohjeet. Toimipisteissämme on lisäksi käsidesiä. Sairaana ei pidä tulla pelaamaan. Suosittelemme lähi- ja korttimaksuja.

Seuraamme aktiivisesti THL:n ohjeita yleisten tilojen toimintaohjeiden varalta. Meille on tärkeää, että Prison Islandissa pelaaminen on turvallista myös epidemian aikana.

Ylös