Käytä vanhenevat liikuntaedut meillä!

15.12.2021 Yleinen

Vuosi lähenee taas loppuaan ja monilla liikuntaetujen saldot nollautuvat pian ja fyysisten liikuntasetelen käyttöaika loppuu. Mikäli et ehdi enää pelaamaan tämän vuoden puolella, voit käyttää liikuntaseteleitä/saldoa pelilippuihin. Näin saat liikuntaedullesi kaksi vuotta lisää käyttöaikaa. 😉

Meillä käyvät Smartum, ePassi, Edenred, Eazybreak sekä Tyky-setelit ja kaikilla näillä voit ostaa pelilippuja Megazoneen, Prison Islandiin sekä Cubeen. Megazonen lippuja löytyy yhdelle, kahdelle sekä kolmelle pelikierrokselle ja samaan lippuun merkityt pelit on tarkoitettu pelattavaksi peräkkäin (toki pieni tauko pidetään aina pelien välissä). Prison Islandissa ja Cubessa taas voit valita seikkailun kestoksi 60, 90 tai 120 min. Peliliput saat Tullintorin pohjakerroksesta hallin aukioloaikoina. 🙂

Ylös