Cyberzone VR

Cyberzone

Cyberzone on Prison Islandin yhteydestä löytyvä virtuaalipeliareena. Areenaltamme löytyy tällä hetkellä pelivalikoimasta Tower Tag, joka on nopeatempoinen virtuaalipeli, jossa 2-6 pelaajaa voivat pelata toisiaan vastaan tiimeissä.

Pelissä liikutaan virtuaalimaailmassa erilaisilla kentillä torneja vallaten ja pudottaen vastustajajoukkue pelistä ampumalla heidän pelihahmojaan.

Tower tag sopii yli 10-vuotiaille ja on loistava aktiviteetti yhteiseen illanviettoon, polttareihin tai pikkujouluihin. Pelaamaan voit tulla joko avoimelle vuorolle tai varata tilan yksityiseen käyttöön. Yksityistilaisuuksissa ryhmä voi olla suurempikin kuin 6 hlö, mutta pelivuoroja kierrätetään.

Peliin suosittelemme valmistautumaan rennolla liikkumiseen sopivalla vaatetuksella, sillä paikallaan nököttämällä ei tässä pelissä pärjää vaikka varsinainen liikkuma-alue onkin pieni. Silmälasit päässä pelaaminen voi olla mahdollista laseista riippuen, mutta suosittelemme käyttämään piilolinssejä, jotta VR-lasien käyttö on helpompaa.

Varaaminen onnistuu tällä hetkellä vain puhelimitse tai sähköpostilla.
puh. 050 5954095, email tampere@megazone.fi

Muita moninpelejä valikoimaan on tulossa myöhemmin, joten pysykää kuulolla… 😉

Ylös