Christmas

Pikkujoulut vankilassa

Mitä jos toisit henkilökuntasi viettämään pikkujouluja vankilaan?

Prison Island -vankilaseikkailussa hauskanpidon lisäksi punnitaan tiimin yhteistyökyky ja oivaltamisen taito. Ryhmänne jaetaan 3-4hlö joukkueisiin, joiden voimin kierretään 23 tehtäväselliä sisältävässä vankilakompleksissa keräten pisteitä valitsemaanne aikarajaa vastaan.

Suuremmille ryhmille suosittelemme yksityisiä seikkailuja, jolloin koko vankila-alue on ainoastaan oman ryhmänne käytössä. Kerralla vankilaan mahtuu jopa 60 hlö ryhmä neljän hengen joukkueina.

Suuremmatkin ryhmät ovat meille tervetulleita, ota yhteyttä niin räätälöimme ryhmällenne sopivan tarjouksen!

YRITYSPAKETIT JA HINNAT

HINNAT SISÄLTÄVÄT ALV:N 10%.

XS – Avoin seikkailu 90min

28,00 € / hlö

Pienellä tiimillä voi hyvin osallistua myös avoimiin seikkailuihin, jolloin tilassa voi olla myös muita ryhmiä, mutta joukkueet (2-4hlöä) muodotuvat aina omasta porukasta.

S – Yksityistapahtuma 60min

795,00 €

Sis. sellit yksityiseen käyttöön 60 minuutiksi, tapahtuman kokonaiskesto 1,5h

M – Yksityistapahtuma 90min

1145,00 €

Sis. Sellit yksityiseen käyttoon 90 minuutiksi, tapahtuman kokonaiskesto 2h

L – Yksityistapahtuma 120min

1495,00 €

Sis. Sellit yksityiseen käyttöön 120 minuutiksi, tapahtuman kokonaiskesto 2,5h

XL – Prison Island Yksityistapahtuma 60min + Megazone Yksityispelit 60min

1450,00 €

Suositus max. 36 henkilölle. Paketti sisältää sellit yksityiseen käyttöön 60 minuutiksi sekä yksityistunnin Megazonessa. Tapahtuman kokonaiskesto n. 3,0h

XXL – Prison Island Yksityistapahtuma 90min + Megazone Yksityispelit 90min

1900,00 €

Suositus max. 60hlö, suuremman ryhmän ollessa kyseessä pyydäthän erillisen tarjouksen. Paketti sisältää sellit yksityiseen käyttöön 90 minuutiksi, 90 min yksityiset laserpelit Megazonessa sekä yksityisen kabinetin käytön laserpelien ajan. Kabinettiin saa tuoda omia eväitä ja kisajuomia. Tapahtuman kokonaiskesto n. 4,0h

Jos valmiista pakettivaihtoehdoista ei löydy juuri teille sopivaa vaihtoehtoa, teemme mielellämme juuri teille räätälöidyn tarjouksen toivomustenne pohjalta!

Kaikkiin paketteihin on mahdollista varata lisää seikkailuaikaa tai lisätä kabinettitila tai pientä purtavaa aktiviteettien kylkeen.

Ylös