Synttärit lapsille

Ikimuistoiset synttärit yli 10-vuotiaille

Vankilapako – juhlat täynnä jännitystä!

Näissä juhlissa tehdään yhteistyötä ja ratkaistaan ongelmia tiiminä, kaikki pääsevät osallistumaan ja onnistuminen on yhdessä tekemisen tulosta. Kuinka monta tehtävää ryhmänne onnistuvat ratkaisemaan – voittajaksi selviytyy eniten pisteitä kerännyt joukkue.

Syntymäpäiväjuhlat voit varata vähintään 6 henkilön ryhmälle. Juhlat sisältävät tunnin mittaisen seikkailun vankilasaarella sekä valintanne mukaiset tarjoilut synttärihuoneessa!

VARAA SYNTTÄRIT TÄSTÄ

Muistathan lähettää kutsut hyvissä ajoin ennen juhlia.

Synttärikutsu suomeksi

Synttärikutsu ruotsiksi

Synttärikutsu englanniksi

 

 

Prison Island-synttärit

Kokoa vaihtoehdoista teille sopiva synttäripaketti

Vankilapako + Herkkusetti 28,00€/hlö
– Irtokarkkeja, sipsejä, limua ja jäätelötuutit

Vankilapako + Pizzamenu 31,00€/hlö
– Pizzaa, irtokarkkeja, sipsejä ja limua

Halutessanne voitte tuoda juhliinne myös omat tarjoilut. Tällöin veloitamme pelimaksun lisäksi tilavuokran 35 €/ryhmä. Omat tarjoilut voit järjestää loosseissa. Erillisestä tilastamme löytyy kolme loossia. Tilavuokra ei sisällä kattausta tai tarjoiluastioita. Omien tarjoiluiden aiheuttamat sotkut tulee asiakkaan siivota ennen huoneen luovutusta.

Synttärihuone on ryhmän käytössä herkuttelua varten 45 min. peliajan päättymisestä lukien. Juhlien kokonaiskesto saapumisesta lukien on kaksi tuntia.

Voitte ottaa omia lisätarjoiluita mukaan pakettien lisäksi. Varaudu tällöin omilla ottimilla ja ruokailuvälineillä. Meidän tuottamat tarjoilut ovat kaikki suunniteltu sormin syötäviksi.

Jos osallistujissa on alle 10-vuotiaita lapsia, edellytämme vanhempien osallistumista peliin (vähintään yksi yli 15-vuotias/joukkue). Myös aikuisesta menee tässä tapauksessa maksu. Juhlahuoneessa tulee olla aikuinen valvomassa juhlimista.

VARAA SYNTTÄRIT TÄSTÄ

Synttärien suunnittelu

Näin järjestän onnistuneet synttärit?

 1. Käy läpi syntymäpäivien paketointimahdollisuudet nettiajanvarauksessamme, valitse ja varaa teille sopiva synttäripaketti.
 2. Synttärikutsujen lähetys.
 3. Joustavat varausehtomme mahdollistavat avointen seikkailuiden osallistujamäärän muuttamisen vielä edellisen päivän aukioloaikojen sisällä nettiajanvarauksessa.
 4. Syntymäpäivien aikataulutus menee seuraavasti:
  -Juhlijat kutsutaan paikalle 15min ennen seikkailuiden alkamista.
  -Seikkailut 60min
  -Tarjoiluiden nauttimiseen ja juhlimiseen varataan aikaa 45min, jonka jälkeen juhlijat noudetaan. Aikuisen tulee valvoa juhlien viettoa.
  -Roskat roskiin, pöytien pyyhintä ja lattioiden lakaisu. Tilasta löytyy tarvittavat välineet.
 5. Suosittelemme, että kaikki peleihin osallistuvat tutustuvat seikkailuiden ohjeistukseen etukäteen kotona.

Mikäli osallistujissa on alle 10 vuotiaita lapsia suunnitelkaa ryhmäjaot siten, että ryhmissä on vanhempia mukana. Suosittelemme 3-4 synttäriseikkailijaa jokaista ryhmää kohden.

VARAA SYNTTÄRIT TÄSTÄ

Sulje
Ylös