Yhteystiedot ja varaukset

Prison Island Tampere

Prison Island Tampere sijaitsee Tullintorin kauppakeskuksessa keskellä kaupunkia osoitteessa: Hammareninkatu 6, 33100 Tampere

Sijainti

Kauppakeskus Tullintori
Hammareninkatu 6, 33100 Tampere

Soita

050 595 4095

Lähetä postia

tampere@prisonisland.fi

Varaa seikkailu

Varaa pelit kätevästi suoraan netistä. Varauksen tehdäksesi sinun tulee rekisteröityä, maksu tapahtuu vasta paikan päällä.

Aukioloajat

ma-pe 12-19
la 12-20
su 12-18

Ryhmille tilauksesta 24/7

Poikkeukset:

Varauskysely

Huomoithan, että tämä on varauspyyntö ja varaus on vahvistettu vasta saatuasi meiltä vahvistuksen. Pyrimme vastaamaan kaikkiin tiedusteluihin viimeistään vuorokauden sisällä. Otathan meihin kiireellisissä asioissa yhteyttä puhelimitse tai tekstiviestillä. Saman päivän uudet varaukset kannattaa tehdä nettivarausjärjestelmämme kautta.  Varaus- ja peruutusehdot

  Varaus on aina sitova. Varauksen peruuntuessa tulee peruutus tehdä mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 7 vrk ennen tapahtumaa.

  – Avoimiin vankilaseikkailuihin ja synttäripaketteihin voi tehdä henkilömäärämuutoksia nettivarauksen kautta vielä 3 vrk ennen tapahtumaa, mutta huomioithan että henkilömäärän korottaminen jälkeenpäin onnistuu vain jos peleissä on vielä tilaa.

  – Yksityistapahtumien varausta voit muuttaa nettivarauksen kautta yli 7 vrk ennen tapahtumaa
  Myöhemmin tarvittavista muutoksista tulee olla meihin yhteydessä sähköpostilla tai puhelimitse.

  – Mikäli varaus perutaan myöhemmin kuin 7 vrk ennen tapahtumaa veloitamme 50 % tapahtuman hinnasta.

  – Jos peruutus tehdään tapahtumapäivänä tai asiakas jättää saapumatta veloitamme koko tapahtuman hinnan.

  Avoimiin vankilaseikkailuihin tehdyistä varauksista hyväksymme -10 % poikkeaman varatuista pelipaikoista. Mahdollisesti tarvittavat lisäpaikat tulee aina varmistaa ennakkoon.
  Kauttamme tilatut tarjoilut ja oheistapahtumat veloitamme aina vahvistetun hinnan ja/tai henkilömäärän mukaisesti (varausehdot palvelun tarjoajan varausehtojen mukaisesti).

  Maksu tapahtuu paikan päällä ennen pelien alkua. Maksuvälineinä meillä käyvät käteisen lisäksi pankkikortit, yleisimmät luottokortit, Visa Electron, liikunta-, virike- ja kulttuurisetelit sekä yrityksille laskutus. Laskutustiedot y-tunnuksineen ja mahdollisine viitetietoineen tulee toimittaa meille ennakkoon. Laskutuslisämme on 8,00 €.

  Tieotosuojaseloste

  Ylös