SELLIT AVATAAN 25.5. – LUE PRISON ISLANDIN KORONA-INFO

27.3.2020 Yleinen

Toimipisteemme suljettiin koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi hallituksen suositusten mukaisesti 27.3. Nyt rajoitukset ovat lieventymässä ja avaamme toimipisteemme maanantaina 25.5.

Toukokuussa 25.-31.5. olemme avoinna supistetusti klo 14-19 ja otamme vastaan enintään 10 pelaajaa kerrallaan. Synttärit toukokuussa voi järjestää enintään 10 henkilölle omilla tarjoiluilla.

Tilauksesta järjestämme seikkailuja myös aukioloaikojen ulkopuolella jo 18.5. alkaen. Esimerkiksi koululuokat ovat tervetulleita mikäli koulu hyväksyy retken ja oppilaat ovat muutenkin päivät yhdessä.

1.6. alkaen kokoontumisrajoitus tulee koskemaan yli 50 henkilön tilaisuuksia ja ravintolat aukeavat, joten meillä toiminta normalisoituu ja myös synttäripaketit tarjoiluilla onnistuvat. Kesäkuun alusta olemme avoinna kesäaukioloajoin joka päivä klo 12-19, tilauksesta 24/7. (Juhannus 19.-21.6. suljettu)

Olemme huomioineet poikkeusolojen vaatimat poikkeustoimet sekä asiakkaidemme että työntekijöidemme turvallisuuden parantamiseksi ja viruksen leviämisen estämiseksi mm. seuraavin tavoin:

Tehostamme päivittäistä siivousta erityisesti kosketuspintojen osalta: ovien kahvat, hanat, wc-istuimet, pöydät, tuolit ja maksupäätteet puhdistetaan useita kertoja päivässä
Sellien ovien kahvat ja sellien kaikki painonapit sekä kiipeilyotteet puhdistetaan henkilökuntamme toimesta säännöllisin välein
Käsidesiä ja saippuaa on aina tarjolla
Käsien kuivausta varten meillä on kertakäyttöisiä käsipyyhkeitä, kuivausautomaatit ovat toistaiseksi pois käytöstä

HUOMIOITHAN SEURAAVAT SEIKAT SEIKKAILUUN TULLESSASI:
Älä tule seikkailemaan jos koet vähäisiäkään flunssan oireita tai jos olet juuri ollut kipeänä
Pese kädet huolellisesti saippualla ennen peliä ja pelin jälkeen
Säilytä turvaväli henkilökuntaamme ja muihin asiakkaisiin
Suosimme korttimaksuja

Tervetuloa seikkailemaan!

_____________________________________________________________________________

 

Julkaistu 27.3. (Päivitetty 13.4.)

Prison Islandin sellit sulkeutuvat toistaiseksi kokonaan. Olemme odottaneet, että lopullinen sulkemispäätös tulisi viranomaistaholta, mutta näin ei näytä tapahtuvan, joten teimme nyt tämän raskaan päätöksen itse. Haluamme toimia vastuullisesti ja kannamme huolta sekä asiakkaidemme että henkilökuntamme terveydestä. Olemme valmiudessa avaamaan jälleen heti kun tilanne on rauhoittunut ja kokoontumisrajoitukset poistuvat tai lieventyvät. Loppukevään varauskyselyihin vastaamme parhaiten sähköpostitse vantaa@prisonisland.fi. Nettivarauksia voi tehdä normaalisti 14.5. eteenpäin, ilmoitamme varauksen tehneille mahdollisimman hyvissä ajoin mikäli seikkailuja ei voida järjestää.


 

Julkaistu 18.3.

18.3. alkaen Prison Island on avoinna 14-19

Prison Island Helsinki ja Vantaa palvelevat edelleen, mutta poikkeustilan vaatimalla poikkeusmenettelyllä:

Olemme kysyneet AVIn ohjetta toiminnallemme, mutta he eivät osaa antaa meille selkeää vastausta. Näin ollen pidämme edelleen toimipisteemme avoinna, mutta emme suosittele yli 10 henkilön yksittäisiä varauksia. Tiloisssamme voi kuitenkin olla yli 10 hlöä kerrallaan samoin kuin esimerkiksi kuntosaleilla ja ravintoloissa.

Olemme avoinna 18.3. alkaen klo 14-19 (mahdollisesti jo varatut pelit järjestämme sovittuina aikoina myös poikkeusaukiolon ulkopuolella).

Kuten lukuisien yrittäjien kohdalla, niin meilläkin on tilanne, että vakuutus korvaa epidemian vaikutuksia vasta kun toiminnan keskeyttäminen on viranomaistaholta määrätty. Pitämällä toimipisteet auki yritämme varmistaa taloudellista turvaa erityisesti työntekijöillemme.


Julkaistu 18.3.
Lahjakortit:
Lisäämme automaattisesti 90 vrk käyttöaikaa kaikkiin lahjakortteihin, joihin on ladattu arvoa (verkkokaupasta ostetut ja toimipisteissämme ladatut muoviset lahjakortit).

Pahviset peliliput, jotka vanhenevat 18.3.-31.5.20 välisenä aikana hyväksymme maksuvälineinä 30.6.20 saakka. Jos tarvitset enemmän jatkoaikaa niin ota meihin yhteyttä.

Tapahtumien siirto ja peruutukset:
Otathan meihin yhteyttä hyvissä ajoin, kun haluat siirtää/perua jo varatun tapahtumasi.


Julkaistu 16.3.
Hallitus totesi tiedotustilaisuudessaan 16.3., että julkiset kokoontumiset rajoitetaan kymmeneen henkilöön. Rajoitus koskee vain julkisia kokoontumisia. Ravintolassa, kahviloissa, liikenneasemilla, keilahalleissa, hotellissa ja kylpylöissä käynnit eivät ole julkisia kokoontumisia, eivätkä laskettelu hiihtokeskuksissa tai erilaiset ohjelmapalveluiden käyttö. (Lähde mara.fi)

Näin ollen pidämme toistaiseksi ovet avoinna kunnes muuta infoa tulee.


Julkaistu 11.3.20

Kiinnitämme erityistä huomiota käsihygieniaan ja tehostamme päivittäisiä siivousrutiineja.

Prison Islandissa kiinnitämme nyt erityistä huomiota käsihygieniaan ja päivittäisiin siivousrutiineihin. Olemme ohjeistaneet henkilökuntamme tekemään ylimääräisiä siivouksia, kuten ovien kahvat ja muut yleiset tartuntapinnat. Pelialueen päivittäistä puhdistusta on tehostettu. Ohjeistamme kyltein ja suullisesti asiakkaitamme pesemään kädet ennen ja jälkeen pelin. Olemme lisänneet wc-tiloihin käsienpesuohjeet. Toimipisteissämme on lisäksi käsidesiä. Sairaana ei pidä tulla pelaamaan. Suosittelemme lähi- ja korttimaksuja.

Seuraamme aktiivisesti THL:n ohjeita yleisten tilojen toimintaohjeiden varalta. Meille on tärkeää, että Prison Islandissa pelaaminen on turvallista myös epidemian aikana.

Ylös