Vankilan säännöt

Ohjeet Suomeksi

Turvallisuus ja FAQ

Seikkailu vankilasaarella on turvallista

Käytävillä juokseminen on ehdottomasti kielletty, siirry sellistä toiseen rauhallisesti, jolloin vältyt toisiin pelaajiin törmäämiseltä. Selleissä loukkaantumisriskit ovat hyvin pienet, ohjeita noudattamalla ja yleistä varovaisuutta noudattaen vältyt loukkaantumiselta.

Prison Islandissa jokainen seikkailee omalla vastuullaan.

UKK

Q: Onko Prison Island samanlainen kuin Escape Room tai pakohuone?
Prison Island poikkeaa Escape Roomeista ja pakohuoneista siten, että Prison Islandissa on suuri vankila-alue, jossa on erilaisia ja eri taitoja vaativia sellejä (Vantaalla 18), joista jokaisessa on erilainen tehtävä. Tehtäviä suoritetaan valitun aikarajan puitteissa keräten niistä mahdollisimman paljon pisteitä. Tehtävät ovat erityyppisiä kuin Escape Roomeissa tai pakohuoneissa. Vantaan Prison Islandissa voi seikkailla samanaikaisesti jopa 12 joukkuetta.

Q: Sopiiko Prison Island pienille lapsille?
A: Suositusikärajamme on 10 vuotta, tämän ikäiset lapset pystyvät suoriutumaan jopa kaikista tehtävistä itsenäisesti (ehkä jopa aikuisia paremmin). Nuoremmat lapset voivat hyvin osallistua seikkailuun vanhempien kanssa, jolloin ehdotonta ikärajaa ei ole.

Q: Sopiiko Prison Island liikuntaesteisille?
A: Lähes kaikissa tehtävissä tarvitaan jonkin verran fyysisiä taitoja, joten emme suosittele peliä liikuntaesteisille. Pyörätuolilla liikkuminen on sokkeloisessa tilassa hankalaa. Jos kärsit esim. huonosta selästä tai polvista, niin useimmiten tiimin muut jäsenet voivat tehdä selleissä ne tehtävät, joissa tarvitsee ryömiä tai kiipeillä, jolloin voit hyvin osallistua peliin.

Q: Pystyn käyttämään vain yhtä kättä, voinko osallistua?
A: Kyllä, joissain tehtävissä varmasti tarvitset ryhmäsi apua, mutta se ei menoa haittaa.

Q: Minulla on migreeni/epilepsia, voinko osallistua peliin?
A: Mielestämme estettä ei ole, Prison Islandissa ei ole kirkkaita tai vilkkuvia valoja. Jos jokin selleistä tuntuu hankalalta voit aina poistua sellistä heti kun haluat.

Q: Kärsin ahtaan paikan kammosta, sopiiko Prison Island minulle?
A: Suosittelemme kokeilemaan, kannattaa huomioida, että osa selleistä on pieniä ja isossa ryhmässä ahtaita, mutta kaikista selleistä pääsee pois heti jos siltä tuntuu. Osa tehtävistä voi olla melko haasteellisia ahtaan paikan kammosta kärsiville.

Q: Sopiiko seikkailu kuulovammaisille?
A: Noin puolet selleistä on sellaisia, joissa tehtäviä pystyy ratkomaan tiimin kanssa viittomaa hyväksi käyttäen. Suurimmassa osassa sellejä pystyy yksi kuulovammainen osallistumaan muun tiimin kanssa tehtävän suorittamiseen.

Q: Voiko Prison Islandiin osallistua kahdestaan?
A: Kyllä voi. Prison Islandin 18 sellistä kaksi on sellaisia, joista kahden henkilön ryhmä ei voi saada täysiä pisteitä. Näistäkin huoneista voi kuitenkin saada pisteitä, joten kahden hengen ryhmäkoko ei ole este eikä mikään.

Laita taitosi äärimmäiselle koetukselle

Haasta itsesi ja ystäväsi ratkaisemaan nokkeluutta ja ketteryyttä vaativat sellien salat ja koe ainutlaatuinen seikkailu

Sijainti

Prison Island Vantaa
Viihdekeskus Flamingo
Tasetie 8, 3. Krs, 01510 Vantaa
(sisäänkäynti Megazonen ovesta)

Aukioloajat

Ma–Pe 13-21
La 11-21
Su 11-19
Tilauksesta 24/7

Tulevat poikkeukset:

 

Yhteystiedot

+358 (0) 50 596 5007
vantaa@prisonisland.fi
VARAA NETISSÄ

Ylös