Liikuntatunnit ja luokkaretket

Liikuntatunnit ja luokkaretket

Ohjelmaa liikuntatunnille, retkelle tai leirikouluun?

Uutta puhtia liikuntatunnille, ryhmähengen kohotusta leirikouluun ja ryhmäytymiseen sekä jännittävä aktiviteetti luokkaretkelle. Järjestä luokallesi kuntoa, älynystyröitä ja tiimityötaitoja kohentava vankilaseikkailu. Kouluryhmille ystävälliseen hintaan!

Vantaan selleihin mahtuu jopa 80 yhtäaikaista seikkailijaa osana yksityisiä vankilaseikkailuja tai 60 henkilöä osana avoimia pelitapahtumia.

Ryhmähinnat*

*Ryhmähinnat koskevat vähintään 10 henkilön ryhmiä opettajan tai ohjaajan seurassa. Hinnat ovat voimassa sunnuntaista keskiviikkoon kaikkina aikoina sekä torstaisin ja perjantaisin klo 16 saakka. Torstai- ja perjantai-iltaisin sekä lauantaisin normaalihinnat. Varatessanne netin kautta saatte ryhmäalennuksen kassalla.

Avoimet vankilaseikkailut

60 min 16,00 € / hlö
90 min 24,00 € / hlö
120 min 32,00 € / hlö

Yksityiset vankilaseikkailut

Tutkintavankeus 60 min 705,00 €
Ehdoton vankeus 90 min 1015,00 €
Elinkautinen 120 min 1340,00 €

Kokous- ja juhlatilat

Lisäpalvelut toteutamme yhteistyössä Megazonen kanssa

Kokous- ja juhlatilat

Valoisassa ja viihtyisässä n. 40 m2:n kokouskabinetissamme on istumapaikat jopa 30 henkilölle, joten lyhyempi kokoontuminen onnistuu isommallakin ryhmällä. Koko päivän kokoukseen ja ruokailuun tila soveltuu noin 20 henkilölle.

Isommille ryhmille suosittelemme kokoustilojen vuokraamista Break Sokos Hotel Flamingosta sekä pöytävarauksen tekoa suoraan Flamingo Viihdekeskuksen ravintoloihin.

Kokouskabinetti:
Kabinetin tuntivuokra 75,00 € *
Koko päivä 8-17 495,00 €

Kokoustilan varusteisiin sisältyy datatykki, wifi, valkokangas, tv ja fläppitaulu. Juomat säilyvät kylminä kabinetin jääkaapissa.

* Jos varaukseen ei kuulu Megazonen pelivarausta, on kabinetin minimivuokra-aika 2 tuntia.

Koulu- ja urheiluryhmille tarjoamme kabinetin veloituksetta käyttöön 45 minuutiksi pelien jälkeen, jos tarjoilut tilataan kauttamme. Tutustu tarjoiluvaihtoehtoihin alla!

Tilaustarjoilut

Herkuttelua ja yhdessäoloa kabinetissa pelien jälkeen

Kokous- ja illallistarjoilut

Kauttamme voit tilata myös tapahtumanne kokous- ja illallistarjoilut sekä pikkunapostelut. Kokouskabinetti soveltuu ruokailuun ja pidempään kokoukseen max. 20 henkilölle. Mikäli tarjoilut tilataan meiltä, tarjoamme kabinettitilan veloituksetta käyttöön kouluryhmille 45 minuutiksi pelien jälkeen.

Isommille ryhmille suosittelemme kokoustilojen vuokraamista Break Sokos Hotel Flamingosta sekä pöytävarauksen tekoa suoraan Flamingo Viihdekeskuksen ravintoloihin. Tarjoilut toteutamme yhteistyössä Jumbo Food Courtin ja Rax Flamingon kanssa.

PALVELUT

Teemme mielellämme juuri teidän ryhmällenne räätälöidyn kokonaisuuden tai autamme valitsemaan tapahtumanne sisällön vaihtoehdoistamme. Ota yhteyttä puhelimitse (ark. 9-17) tai laita meille tarjouspyyntö sähköpostilla, pyrimme vastaamaan 24 tunnin kuluessa.

Yhdistelmäpaketit, kabinetit ja tarjoilut voit varata ottamalla meihin yhteyttä.

Tilausehdot

– Tarjoilun hinta sisältää tarvittavan kattauksen.
– Tarjoilut on tilattavissa vähintään 10 henkilölle.
– Tarjoilut on tilattava ja henkilömäärä sekä erikoisruokavaliot vahvistettava vähintään 7 vrk ennen tapahtumaa – kabinetti tarjoiluiden nauttimista varten on kuitenkin hyvä varata mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.

HERKKUSETTI, Hinta 11,50 €/hlö

– sis. Sipsejä ja popcornia, Irtokarkkeja, Donitsit, Limua ja mehua

HODARIMENU, Hinta 13,00 €/hlö

– sis. HotDogit, Keksilajitelma, Sipsejä ja popcornia, Irtokarkkeja, Limua ja mehua

PIZZAMENU, Hinta 14,50 €/hlö

– sis. Pizza-paloja kahdella eri täytevaihtoehdolla, Sipsejä ja popcornia, Irtokarkkeja, Limua ja mehua

Kokoustarjoilut aamuun tai iltapäivään alk. 8,90 €/hlö

– sis. Kahvit päivän ruisleivällä, bagelilla tai makealla leivonnaisella.

Sporttilounas 13,20 €/hlö

– sis. Pääruoan, salaatin, leivän, levitteen ja veden.

Sporttilounas on tarkoitettu koulu- ja nuorisoryhmille. Annoskoko sopii hyvin alle 15 vuotiaille. Sporttilounas on tilattavissa arkipäiville klo 10-15 välille.

Valitse mieleisesi lounas kolmesta eri vaihtoehdoista!

Ylös