Polttarit

Polttarit ja juhlat

Prison Island Vantaa tarjoaa vapaa-ajan viihdettä myös aikuisille.

Meillä järjestät helposti esimerkiksi aikuisten synttärit, ohjelmanumeron polttareihin tai illanvieton aloitustapahtuman. Valitse sopiva tapahtuma valmiiksi räätälöidyistä paketeistamme, räätälöi tapahtumasi itse tai osallistukaa avoimiin peleihin. Yhdistäkää juhliin ruokailut tai muut Flamingo Viihdekeskuksen aktiviteetit ja nauttikaa helposti järjestetystä ja hauskasta päivästä.

Vantaan selleihin mahtuu jopa 80 yhtäaikaista seikkailijaa osana yksityisiä pelitapahtumia tai 60 henkilöä osana avoimia pelitapahtumia.

Muista varata myös sapuskat vankilaseikkailun päälle.

 

Avoimet vankilaseikkailut

Pienellä porukalla voi hyvin osallistua myös avoimiin seikkailuihin, jolloin tilassa voi olla myös muita ryhmiä, mutta joukkueet (2-4hlöä) muodostuvat aina omasta porukasta.

60 min 20,00 € / hlö
90 min 28,00 € / hlö
120 min 35,00 € / hlö

Yksityiset vankilaseikkailut

Suljetun vankilan yksityiset seikkailut, jolloin koko ‘vankila-alue’ varataan ryhmän yksityiseen käyttöön. Mukaan mahtuu jopa 80 yhtäaikaista kisaajaa.

Tutkintavankeus 60 min 830,00 €
Ehdoton vankeus 90 min 1195,00 €
Elinkautinen 120 min 1575,00 €

Tilat ja tarjoilut

Lisäpalvelut toteutamme yhteistyössä Megazonen kanssa

Kokous- ja juhlatilat

Valoisassa ja viihtyisässä n. 40 m2:n kokouskabinetissamme on istumapaikat jopa 30 henkilölle, joten lyhyempi kokoontuminen onnistuu isommallakin ryhmällä. Koko päivän kokoukseen ja ruokailuun tila soveltuu noin 20 henkilölle.

Isommille ryhmille suosittelemme kokoustilojen vuokraamista Break Sokos Hotel Flamingosta sekä pöytävarauksen tekoa suoraan Flamingo Viihdekeskuksen ravintoloihin.

Kokouskabinetti:
Kabinetin tuntivuokra 75,00 € *
Koko päivä 8-17 495,00 €

Kokoustilan varusteisiin sisältyy datatykki, wifi, valkokangas, tv ja fläppitaulu. Juomat säilyvät kylminä kabinetin jääkaapissa.

* Jos varaukseen ei kuulu Megazonen pelivarausta, on kabinetin minimivuokra-aika 2 tuntia.

Kokous- ja illallistarjoilut

Kauttamme voit tilata myös tapahtumanne kokous- ja illallistarjoilut sekä pikkunapostelut. Kokouskabinetti soveltuu ruokailuun ja pidempään kokoukseen max. 20 henkilölle.

Isommille ryhmille suosittelemme kokoustilojen vuokraamista Break Sokos Hotel Flamingosta sekä pöytävarauksen tekoa suoraan Flamingo Viihdekeskuksen ravintoloihin. Tarjoilut toteutamme yhteistyössä Jumbo Food Courtin kanssa.

PALVELUT

Teemme mielellämme juuri teidän ryhmällenne räätälöidyn kokonaisuuden tai autamme valitsemaan tapahtumanne sisällön vaihtoehdoistamme. Ota yhteyttä puhelimitse (ark. 9-17) tai laita meille tarjouspyyntö sähköpostilla, pyrimme vastaamaan 24 tunnin kuluessa.

Yhdistelmäpaketit, kabinetit ja tarjoilut voit varata ottamalla meihin yhteyttä.

Ylös