World Cup 2024

Karsinnoista kunniaan!

Vapauta sisäinen mestarisi.

Osallistu Prison Island World Cupiin, jossa joukkueet ympäri maailman ottelevat äärimmäisessä fyysisyyttä, tekniikkaa ja taktiikkaa testaavassa kilpailussa. Kilpailu alkaa paikallisilla karsinnoilla, joista parhaat joukkueet etenevät maakohtaisiin finaaleihin. Kaksi parasta joukkuetta kunkin maan finaalista ansaitsevat oikeuden edustaa maataan World Cupin finaalissa kansainvälistä kermaa vastaan.

Prison Island World Cup odottaa – Kilpailu alkakoon!

Tie voittoon 2024

Prison Island World Cupin 3 vaihetta

TASO 1

PAIKALLISET KARSINNAT

KESÄLLÄ 24.6.-7.8.

Karsinnat kullakin paikkakunnalla itsellesi sopivana ajankohtana.

Viisi parhaiten suoriutuvaa joukkuetta kultakin toimipisteeltä etenevät lokakuussa järjestettävään Suomen finaaliin Vantaalla.

TASO 2

SUOMEN FINAALIT

LOKAKUUSSA 12.-20.10.

Tarkempi päivämäärä ja aika tarkentuvat kesän aikana.

Finaalit järjestetään Vantaan toimipisteellä Flamingossa.

Kaksi parasta joukkuetta ansaitsevat tilaisuuden edustaa maataan World Cupin finaalissa Malmössä, Ruotsissa.

TASO 3

WORLD CUPIN FINAALI

MARRASKUUSSA 9.11.

World Cupin Finaali Malmössä, Ruotsissa.

Kuinka osallistua

Prison Island World Cupiin osallistuminen on helppoa!

Osallistuaksesi tarvitset ainoastaan vahvan joukkueen, kilpailuhenkeä ja voitontahtoa. Joten mitä vielä odotat? Varaa pelipaikkasi paikallisesta Prison Islandista ja liity kisaan World Cupin herruudesta!

1. Varaa aika

Kerää kolmen hengen joukkue kasaan ja varaa peliaika Prison Islandista. Voit osallistua karsintaan myös ilman ennakkovarausta minä tahansa vapaana peliaikana.

Jos teet varauksesi verkossa, valitse avoimen vankilaseikkailun kestoksi 90 minuuttia ja rekisteröitymisen jälkeen lisää kampanjatunnukseksi PIWC2024. Valitse maksutavaksi maksu paikan päällä, jotta voimme huomioida karsintojen tarjoushinnan maksuissa.

Karsintoihin osallistumisen hinta on 20,00€ / henkilö.

(Hinta 90 minuutin avoimelle vankilaseikkailulle normaalisti 28,00€ / henkilö)

2. Ilmoittaudu kassalla

Kertokaa henkilökunnalle haluavanne osallistua World Cupin karsintoihin.

Viisi kultaista sääntöä:
– Jokaisen joukkueen jäsenen tulee olla täyttänyt 15 vuotta.
– Joukkueessa tulee olla 3 henkilöä, ei enempää eikä vähempää.
– Joukkueen jäsenien iällä ei ole ylärajaa eikä sukupuolella ole väliä. Kaikki joukkueet kilpailevat keskenään samassa kategoriassa.
– Kilpailun kaikissa vaiheissa karsinnoista finaaleihin peliajan on oltava 90 minuuttia.
– Kilpailun osallistujien ei tarvitse olla kotoisin siitä maasta, jonka karsintoihin he osallistuvat. Kuka tahansa voi osallistua minkä tahansa toimipisteen karsintoihin.

3. Skabaa!

Käytä 90 minuuttiasi viisaasti ja valmistaudu tekemään historiaa!

Prison Islandin henkilökunta kirjaa pisteenne ja ottaa teihin yhteyttä karsinta-ajan päätyttyä, jos pisteenne riittävät jatkoon. Viisi parasta joukkuetta jokaiselta toimipisteeltä etenee lokakuussa järjestettäviin Suomen finaaleihin Vantaalla. Jos jokin finaaleihin edennyt joukkue päättää olla osallistumatta, tarjotaan finaalipaikkaa seuraavaksi eniten pisteitä saaneelle joukkueelle.

Voitte halutessanne osallistua karsintoihin useammin kuin kerran maksamalla osallistumismaksun uudelleen. Karsintojen kymmenen parasta tulosta näet tältä sivulta (päivitetään kerran viikossa).

Suomen finaaleissa kaksi parhaiten kunnostautunutta joukkuetta ansaitsee paikkansa marraskuussa järjestettäviin World Cupin finaaleihin Malmössä, Ruotsissa. Pelkästään omasta taskusta ei tarvitse matkaa kustantaa, vaan järjestäjäorganisaatio maksaa taloudellista kompensaatiota finaaleihin osallistuville joukkueille matkan jälkeen kuitteja vastaan.

2024 World Cup Taloudellinen Kompensaatio

Maakohtaisiin finaaleihin tai World Cupin finaaleihin edennyt joukkue voi hakea kompensaatiota matkan aiheuttamiin kuluihin

Kompensaation saamiseksi tulee huomioida seuraavat asiat:

  • Kompensaation saamiseksi tulee täyttää lomake, joka saapuu sähköpostin liitteenä maakohtaisiin finaaleihin sekä World Cupin finaaleihin osallistujille. Kompensaatiota voi hakea ainoastaan kyseisen lomakkeen täyttämällä. Muilla tavoin saapuneita hakemuksia ei käsitellä.
  • Kompensaatiota voi saada ainoastaan kisamatkan jälkeen.
  • Kompensaatiota voi saada ainoastaan kuitteja vastaan, kuiteissa erikseen määriteltyihin kuluihin. Poikkeuksena ainoastaan omalla autolla tehdyt kisamatkat.
  • Karsintoihin liittyviin kisamatkoihin ei voi hakea kompensaatiota.
  • Ainoastaan finaaleihin osallistuvat joukkueet ja joukkueen jäsenet voivat hakea kompensaatiota. Kompensaatiota ei voi laajentaa koskemaan perheenjäseniä tai ystäviä.
  • Kompensaation saamiseksi tarvittavat lomakkeet tulee toimittaa eteen päin viimeistään kaksi viikkoa kilpailutapahtuman jälkeen. Tämän jälkeen kompensaatiota ei enää ole mahdollista saada.

Matkakulukompensaation suuruus aiemmin (2023):

  • Maakohtaisiin finaaleihin voi saada kompensaatiota enintään 200€ henkilö, pitäen sisällä matkakustannukset ja majoituksen. Matkan aikana tapahtuvia ruokailuita ei korvata.
  • World Cupin finaaleihin Malmössä voi saada kompensaatiota enintään 400€ henkilö, pitäen sisällä matkakustannukset ja majoituksen. Matkan aikana tapahtuvia ruokailuita ei korvata.

Paikalliset karsinnat TOP 10

Nouse huipulle ja varmista paikkasi maakohtaisissa finaaleissa lokakuussa!

Viisi parasta joukkuetta kutsutaan Suomen finaaleihin lokakuussa Vantaalla.

1. sija: Töhöt 1700p
2. sija: TBD
3. sija: TBD

4. sija: TBD
5. sija: TBD

6. sija: TBD
7. sija: TBD
8. sija: TBD
9. sija: TBD
10. sija: TBD

Päivitetty viimeksi: 17.7.2024

Karsinnat pyörähtävät käyntiin 24. kesäkuuta ja ne jatkuvat aina 7. elokuuta saakka. Listaa päivitetään kerran viikossa karsintojen ollessa käynnissä.

Prison Island World Cup Finals – Brussels 2023

Ylös