Yhteystiedot ja varaukset

Prison Island Vantaa

Vantaan Prison Island sijaitsee Flamingo viihdekeskuksessa osoitteessa Tasetie 8, 3. krs, Vantaa

Sijainti

Flamingo Viihdekeskus
Tasetie 8, 01510 Vantaa

Soita

+358 (0) 50 596 5007

Lähetä postia

vantaa@prisonisland.fi

Varaa seikkailu

Varaa pelit kätevästi suoraan netistä. Varauksen tehdäksesi sinun tulee rekisteröityä, maksu tapahtuu vasta paikan päällä.

Aukioloajat

ma-pe 13-21
la 11-21
su 11-19

Ryhmille tilauksesta 24/7

Poikkeukset:

Yhteistyössä Happens.fi kanssa

Varauskysely

Huomioithan, että tämä on varauspyyntö ja varaus on vahvistettu vasta saatuasi meiltä vahvistuksen. Pyrimme vastaamaan kaikkiin tiedusteluihin viimeistään vuorokauden sisällä. Otathan meihin kiireellisissä asioissa yhteyttä puhelimitse. Saman päivän uudet varaukset kannattaa tehdä kätevän nettivarausjärjestelmämme kautta!  Varaus- ja peruutusehdot

  Varaus- ja peruutusehdot

  • Varaus on aina sitova. Varauksen peruuntuessa tulee peruutus tehdä mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 7 vrk ennen tapahtumaa.
  • Avoimiin seikkailuihin ja synttäripaketteihin voi tehdä henkilömäärämuutoksia nettivarauksen kautta vielä 3 vrk (72 h) ennen tapahtumaa, mutta huomioithan että henkilömäärän korottaminen jälkeenpäin onnistuu vain jos meillä on vielä tilaa.
  • Yksityistapahtumia voit muuttaa nettivarauksen kautta yli 7 vrk ennen tapahtumaa. Myöhemmin tarvittavista muutoksista tulee olla meihin yhteydessä sähköpostilla tai puhelimitse.
  • Mikäli varaus perutaan myöhemmin kuin 7 vrk ennen tapahtumaa veloitamme 50 % tapahtuman hinnasta.
  • Jos peruutus tehdään tapahtumapäivänä tai asiakas jättää saapumatta veloitamme koko tapahtuman hinnan.
  • Avoimiin seikkailuihin tehdyistä varauksista hyväksymme -10 % poikkeaman varatuista pelipaikoista. Mahdollisesti tarvittavat lisäpaikat tulee aina varmistaa ennakkoon.
  • Kauttamme tilatut tarjoilut ja oheistapahtumat veloitamme aina vahvistetun hinnan ja/tai henkilömäärän mukaisesti (varausehdot palvelun tarjoajan varausehtojen mukaisesti).
  • Voit halutessasi maksaa ryhmän pelit verkkomaksuna verkkovarauksen yhteydessä. Verkossa maksetuista pelivarauksista emme palauta rahoja tapahtuman peruuntuessa. Pelivarausta voi kuitenkin siirtää varausehtojemme mukaisesti.
   Maksu tapahtuu paikan päällä ennen seikkailun alkua. Maksuvälineinä meillä käyvät käteisen lisäksi pankkikortit, MasterCard, Visa, Visa Electron sekä liikunta-, kulttuuri-, virikesetelit ja -kortit (Smartum, Edenred ja Tyky), Smartum Pay, Epassi sekä meiltä ostetut lahjakortit. Huomaathan, että liikunta- ja kulttuuriedut ovat henkilökohtaisia, eli niillä voi maksaa ainoastaan oman osuuden vankilaseikkailuista.
  • Laskutus yrityksille ja yhdistyksille on mahdollista silloin, kun siitä on sovittu ennakkoon. Yksityishenkilöitä emme laskuta. Laskutuslisämme on 8 € ja maksuehto 14 vrk. Laskutustiedot y-tunnuksineen ja mahdollisine viitetietoineen tulee toimittaa meille ennakkoon. Pidätämme oikeuden tarkistaa laskutusasiakkaidemme luottokelpoisuuden.

  Kaikki hinnat sisältävät alv:n: 10 % pelipaketit, 14 % tarjoilut ja 24 % tilavuokrat.

  Tietosuojaseloste

  Ylös