Yhteystiedot ja varaukset

Prison Island Vantaa

Vantaan Prison Island sijaitsee Flamingo viihdekeskuksessa osoitteessa Tasetie 8, 3. krs, Vantaa

Sijanti

Flamingo Viihdekeskus
Tasetie 8, 01510 Vantaa

Soita

+358 (0) 50 596 5007

Lähetä postia

vantaa@prisonisland.fi

Varaa seikkailu

Varaa pelit kätevästi suoraan netistä. Varauksen tehdäksesi sinun tulee rekisteröityä, maksu tapahtuu vasta paikan päällä.

Aukioloajat

ma-pe 14-20
la 11-20
su 12-18

Ryhmille tilauksesta 24/7

Poikkeukset:

Varauskysely

Huomoithan, että tämä on varauspyyntö ja varaus on vahvistettu vasta saatuasi meiltä vahvistuksen. Pyrimme vastaamaan kaikkiin tiedusteluihin viimeistään vuorokauden sisällä. Otathan meihin kiireellisissä asioissa yhteyttä puhelimitse tai tekstiviestillä. Saman päivän uudet varaukset kannattaa tehdä nettivarausjärjestelmämme kautta.Varaus- ja peruutusehdot

Varaus- ja peruutusehdot

  • Varaus on aina sitova. Varauksen peruuntuessa tulee peruutus tehdä mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 7 vrk ennen tapahtumaa.
  • Avoimiin seikkailuihin ja synttäripaketteihin voi tehdä henkilömäärämuutoksia nettivarauksen kautta vielä 3 vrk (72 h) ennen tapahtumaa, mutta huomioithan että henkilömäärän korottaminen jälkeenpäin onnistuu vain jos meillä on vielä tilaa.
  • Yksityistapahtumia voit muuttaa nettivarauksen kautta yli 7 vrk ennen tapahtumaa. Myöhemmin tarvittavista muutoksista tulee olla meihin yhteydessä sähköpostilla tai puhelimitse.
  • Mikäli varaus perutaan myöhemmin kuin 7 vrk ennen tapahtumaa veloitamme 50 % tapahtuman hinnasta.
  • Jos peruutus tehdään tapahtumapäivänä tai asiakas jättää saapumatta veloitamme koko tapahtuman hinnan.
  • Avoimiin seikkailuihin tehdyistä varauksista hyväksymme -10 % poikkeaman varatuista pelipaikoista. Mahdollisesti tarvittavat lisäpaikat tulee aina varmistaa ennakkoon.
  • Kauttamme tilatut tarjoilut ja oheistapahtumat veloitamme aina vahvistetun hinnan ja/tai henkilömäärän mukaisesti (varausehdot palvelun tarjoajan varausehtojen mukaisesti).
  • Maksu tapahtuu paikan päällä ennen seikkailun alkua. Maksuvälineinä meillä käyvät käteisen lisäksi pankkikortit, yleisimmät luottokortit, Amex, liikunta-/kulttuuri-/virikesetelit ja -kortit (Smartum, Edenred, Tyky), Smartum Pay sekä meiltä ostetut lahjakortit.
  • Laskutus yrityksille ja yhdistyksille on mahdollista silloin, kun siitä on sovittu ennakkoon. Yksityishenkilöitä emme laskuta. Laskutuslisämme on 8 € ja maksuehto 14 vrk. Laskutustiedot y-tunnuksineen ja mahdollisine viitetietoineen tulee toimittaa meille ennakkoon. Pidätämme oikeuden tarkistaa laskutusasiakkaidemme luottokelpoisuuden.

Kaikki hinnat sisältävät alv:n: 10 % pelipaketit, 14 % tarjoilut ja 24 % tilavuokrat.

Tietosuojaseloste

Ylös