Prison Island vai Pakohuone

Pakohuone vs Prison Island

Toisin sanottuna escape room vai vankilaseikkailu.

Täältä löydät pakohuoneen ja Prison Islandin erot ja yhtäläisyydet sekä risut ja ruusut. Vertaamme kenelle ne sopii, millaisiin tilaisuuksiin ja mitä ominaisuuksia molemmissa on.

Toiset tykkää omenoista ja toiset päärynöistä, jotkut taas molemmista! Haluamme, että sinä tiedät mitä eroa pakohuoneella on Prison Island vankilaseikkailun ja miksi Prison Island voisi olla sinulle parempi vaihtoehto.

Lyhyt katsaus

Prison Island

Prison Island on vankilaympäristöön sijoittuva seikkailu, jossa ratkotaan tiimityöskentelyn avulla nokkeluutta ja ketteryyttä vaativia haasteita.

Prison Islandissa tavoitteena ei ole paeta lukitusta huoneesta, vaan kerätä pisteitä suorittamalla mahdollisimman paljon tehtäviä aikaa vastaan. Helsingin Prison Islandissa on peräti 28 erilaista vankiselliä haastavien tehtävien kera. Yhdessä tiimissä on 2-4 henkilöä, mutta kerrallaan vankilaan mahtuu jopa yli 80 henkilöä!

Prison Island vankilaseikkailu sopii loistavasti yrityksille, lasten synttäreihin, polttariporukoille, kaveriporukoille, pariskunnille ja niin edelleen. Olet sitten aivopähkinöiden ystävä, adrenaaliniaddikti, näpertelijä tai kaikkea näitä, on Prison Island loistava valinta arjen irtiottoihin ja merkkipäiviin!

Pakohuone

Pakohuone, pakohuonepeli, room escape, mysteerihuone, escape room… Kaikki nimet tarkoittavat samaa asiaa eli tosielämän pakohuonepeliä (real life room escape). Pakohuoneessa yleensä 2-5 hengen tiimillänne on tunti aikaa selvittää lukitun huoneen kaikki mysteerit ja arvoitukset. Yksi selvitetty tehtävä antaa palkinnoksi avaimen, joka johtaa seuraaviin vihjeisiin, tehtäviin, avaimiin ja lukkoihin. Koko tehtäväketjun suoritettuanne ja mysteerin ratkaistuanne löytyy myös huoneen ulospääsy.

Pakohuoneessa tiimityöskentely on olennaista ja tulette ratkomaan lukuisia erilaisia tehtäviä ja pulmia huoneen sisällä. Pulmat eivät ole pelkästään matemaattisia, eivätkä lukot ole aina perinteisiä lukkoja. Pakohuoneessa tulette lähes poikkeuksetta yllättymään.

Vertailutaulukko

 

PAKOHUONE VS PRISON ISLAND vankilaseikkailu

Tulokset perustuu osittain meidän puoleelliseen mielipiteeseen sekä mysteeri.com-sivuston tarjoamiin tietoihin.

Ylös