Etusivu

Sulje

Nyt 26 selliä – Ratkaise sellien salat

Prison Island on vankilaympäristöön sijoittuva seikkailu jossa ratkotaan tiimityöskentelyn avulla nokkeluutta ja ketteryyttä vaativia haasteita. YKSI KAIKKIEN – KAIKKI YHDEN PUOLESTA.

Prison Island eroaa perinteisestä pakohuone-elämyksestä, sillä pelin tavoitteena ei ole paeta lukitusta huoneesta, vaan kerätä mahdollisimman paljon pisteitä aikaa vastaan. Nyt Vantaan Prison Islandissa on peräti 26 erilaista vankiselliä haastavien tehtävien kera. Meillä on nyt 11 täysin uutta selliä ja loputkin vanhat sellit ovat saaneet uutta ilmettä ja kehittyneempää tekniikkaa.

TYHY-päivät yrityksille

Ainutlaatuiset virkistyspäivät ja TYHY-päivät

Meillä järjestät yrityksellesi jännittävät ja ainutlaatuiset pikkujoulut, virkistyspäivät tai TYHY-päivät helposti ja vaivattomasti. Prison Island -seikkailu on paitsi hauskaa yhdessä tekemistä myös erinomainen tiimityöskentelytaitojen kehittäjä.

Lasten synttärit

Ikimuistoiset synttärit vantaan prisonissa

Näissä juhlissa tehdään yhteistyötä ja ratkaistaan ongelmia tiiminä, kaikki pääsevät osallistumaan ja onnistuminen on yhdessä tekemisen tulosta. Kuinka monta tehtävää ryhmänne onnistuvat ratkaisemaan – voittajaksi selviytyy eniten pisteitä kerännyt joukkue.

KOULULUOKAT JA SEURAT

Ohjelmaa liikuntatunnille, luokkaretkelle tai joukkueen päättäjäisiin?

Meillä järjestät luokan, joukkueen tai nuorisojärjestön kanssa jännittävää ja hauskaa tekemistä ystävälliseen hintaan! Ryhmän yhteishenki ja tiimityötaidotkin voivat kehittyä ihan huomaamatta.

Haasta itsesi ja ystäväsi seikkailuun!

Ota mukaan ystäväsi ja valmistaudu haastavaan ja jännittävään seikkailuun Prison Islandissa. Pelin tarkoituksena on ratkaista 2 – 4 henkilön tiimeissä mahdollisimman monta toinen toistaan jännempää, hauskempaa ja haastavampaa tehtävää sekä kerätä mahdollisimman paljon pisteitä.

Prison Island Somessa

#PrisonIslandpääkaupunkiseutu

Ylös