Synttärit lapsille

Ikimuistoiset synttärit

Vankilapako – juhlat yli 10-vuotiaille täynnä jännitystä!

Näissä juhlissa tehdään yhteistyötä ja ratkaistaan ongelmia tiiminä, kaikki pääsevät osallistumaan ja onnistuminen on yhdessä tekemisen tulosta. Kuinka monta tehtävää ryhmänne onnistuvat ratkaisemaan – voittajaksi selviytyy eniten pisteitä kerännyt joukkue.

Syntymäpäiväjuhlat voit varata vähintään 8* henkilön ryhmälle. Juhlat sisältävät tunnin mittaisen seikkailun vankilasaarella ja valinnan mukaiset tarjoilut synttärihuoneessa.

Synttärikutsupohjan voit tulostaa täältä. Muistathan lähettää kutsut hyvissä ajoin ennen juhlia.

Kutsupohja ruotsiksi.

 

 

Synttäripaketit ja tarjoilut

Valitse tästä juhliisi sopiva kokonaisuus

Hinnat:

Vankilapako + Herkkusetti 28,50€/hlö
– Irtokarkkeja, sipsiä, popcornia, jäätelökulho, limonadia ja mehua

Vankilapako + Hodarimenu 30,00€/hlö
– Hot Dog, keksilajitelma, irtokarkkeja, sipsiä, popcornia, limonadia ja mehua

Vankilapako + Pizzamenu 31,00€/hlö
– Pizzaa, irtokarkkeja, sipsiä, popcornia, limonadia ja mehua

Synttärihuone on ryhmän käytössä herkuttelua varten 45 min. peliajan päättymisestä lukien. Juhlien kokonaiskesto saapumisesta lukien on kaksi tuntia.

Jos osallistujissa on alle 10-vuotiaita lapsia, niin edellytämme vanhempien osallistumista peliin (vähintään yksi yli 15-vuotias/joukkue)

VARAA JUHLAT TÄSTÄ tai ota meihin yhteyttä.

*) Alle 8 henkilön synttäriryhmille voit varata pelkän vankilaseikkailun ja vuokrata kauttamme Megazonen tiloissa sijaitsevan kabinetin omia tarjoiluitanne varten. Party room max 15 henkilölle 40 €/h tai VIP kabinetti jopa 36 henkilölle 65 €/h. Tarjoilut voi tietenkin järjestää myös muualla, Flamingosta löytyy esim. Rax

Synttäritarjoiluiden pizzat meille toimittaa Rax, muut tuotteet toimitamme itse. Synttäritarjoiluihin sisältyvät pizzat ovat laktoosittomia, HotDogit ovat kokonaan maidottomia. Limuina tarjoilemme Coca-Colaa ja Fantaa. Mikäli tarvitsette light-limua, ilmoitattehan siitä ennen juhlien alkua henkilökunnallemme. Pystymme huomioimaan yleisimmät erityisruokavaliot, mutta ilmoitathan niistä meille aina hyvissä ajoin ennen tapahtumaa. Halutessanne voitte tuoda lisäksi oman kakun, mutta muistathan tällöin myös kakun tarjoiluastiat. Vaikeasti allergisille suosittelemme tuomaan omat eväät.

Laita taitosi äärimmäiselle koetukselle

Haasta itsesi ja ystäväsi ratkaisemaan nokkeluutta ja ketteryyttä vaativat sellien salat ja koe ainutlaatuinen seikkailu

Sijainti

Prison Island Vantaa
Viihdekeskus Flamingo
Tasetie 8, 3. Krs, 01510 Vantaa
(sisäänkäynti Megazonen ovesta)

Aukioloajat

Ma–Pe 13-21
La 11-21
Su 11-19
Tilauksesta 24/7

Tulevat poikkeukset:

 

Yhteystiedot

+358 (0) 50 596 5007
vantaa@prisonisland.fi
VARAA NETISSÄ

Ylös